Branding

Verbind onze Snowglobe aan uw merk voor het beste bereik en naamsbekendheid!

Custom Achterwand

Een gepersonaliseerde achtergrond voor uw Snowglobe.

Custom Zeil

Een gepersonaliseerd zeil voor om het plateau van de Snowglobe.


Custom Achterwand

Dankzij het unieke ontwerp van onze gepatenteerde JBL Snowglobes® is de achterwand volledig uitneembaar waarna wij een door u ontworpen achterwand kunnen plaatsen. Dit is ideaal kans om uw merknaam of logo toe te voegen aan alle genomen foto’s. Aangezien u zelf een ontwerp kunt aanleveren, kunt u ook een achterwand ontwerpen die geschikt is voor bijvoorbeeld de zomerperiodes in plaats van de winterperiodes. Wanneer u de achterwand en onze Snowglobe meerdere malen wenst te gebruiken, zullen wij uw achterwand opslaan voor toekomstige opdrachten. De door u ontworpen achterwand zal niet worden gebruikt voor andere klanten.

Custom Zeil

Het zeil dat rondom het plateau geplaatst wordt tijdens de opbouw kunt u ook volledig zelf ontwerpen. Wanneer u tevreden bent met onze standaard achterwand maar toch uw merk naar voren wilt laten komen is het ontwerpen en bestellen van een custom zeil een goed en goedkoper alternatief. Ook hier weer geldt dat wij voor u gratis het zeil willen opslaan voor later gebruik met de Snowglobe en deze niet zullen gebruiken voor andere klanten. Wanneer u kiest voor een Custom Zeil of Custom achterwand geven wij u richtlijnen waaraan het ontwerp moet voldoen. Wanneer u de ontwerpen aan ons aanlevert, is de levertijd ongeveer drie weken.

Voordelen van Branding

Veel van uw gasten zullen dit concept voor de eerste keer zien, daarom is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat zij deze onvergetelijke ervaring, bewust of onbewust, koppelen aan uw merknaam! Zij zullen dan elke keer dat zij de foto terugzien weer moeten denken aan uw bedrijf, of dit nou via een digitale foto is waarop u uw watermerk heeft geplaatst of via de foto die zij zelf hebben genomen waarop uw custom achterwand of zeil te zien is. Heeft u vragen over overige mogelijkheden betreffende Branding of andere zaken omtrent het huren van een Snowglobe, neem dan gerust contact met ons op!