Fotoservice / Socialmedia

Wij drukken uw foto’s voor u of uw gasten af of verzenden deze per Social Media!

Fotoservice

Extra fotoservice bij het huren van uw Snowglobe. Een leuke en professioneel ogende toevoeging voor uw event!

Foto’s nemen

De fotoservice wordt uitgevoerd door een fotograaf die bij ons in dienst is en bekend is met de mogelijkheden van de Snowglobe.

Foto’s afdrukken

Bij de fotoservice kunnen de foto’s terplekke worden afgedrukt en meegenomen worden aan uw gasten.

Foto’s in een ansichtkaart

De afgedrukte foto’s kunnen in een mooi mapje of ansichtkaart worden geplaatst zodat deze niet beschadigd wanneer uw gasten naar huis gaan.

Social Media

De genomen foto’s kunnen worden geüpload naar Facebook, zodat gasten hun foto’s online makkelijk kunnen terugvinden.

Watermerk

Op de digitale en gedrukte foto’s kan naar wens ook uw logo als watermerk op geplaatst worden, zodat niemand kan vergeten waar de foto is genomen.


Foto Service

Onze professionele fotoservice beschikt over alle nodige kennis en materialen om het meeste uit uw gehuurde Snowglobe te halen. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze fotoservice en investeren veel tijd en energie in de mogelijkheden met het versturen van foto’s via internet, of dit nou per Social Media of per email is. Neem vooral even contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Social Media

Onze fotografen kunnen binnen enkele momenten de genomen foto’s uploaden naar een door u geselecteerde facebook pagina. Dit is een handige manier om snel een groot bereik te creëren. De gasten kunnen namelijk de foto’s delen of zichzelf erin taggen waardoor zijn of haar vrienden of volgers deze foto te zien krijgen waarin u uw watermerk kunt verwerken.

Branding

Aangezien de Snowglobe en het fotoservice team veel voor branding doeleinden worden gebruikt, hebben wij ervoor verzorgt dat op of onder de afgedrukte foto’s uw logo of merknaam geplaatst kan worden. Ook wanneer de foto’s online via bijvoorbeeld Facebook moeten worden geüpload kan uw logo of merknaam als watermerk in de foto worden geplaatst.


Alles in één prijs

Wanneer u de fotoservice huurt, zitten al onze mogelijkheden in de prijs inbegrepen. U betaalt de fotoservice per uur en krijgt een onbeperkt aantal genomen foto’s, een onbeperkt aantal afgedrukte foto’s met bijbehorende ansichtkaarten en een onbeperkt aantal uploads naar Facebook. Uiteraard wordt door het fotoservice team gekeken dat hier geen misbruik van wordt gemaakt door bijvoorbeeld klanten die een absurd aantal foto’s willen ontvangen. In de regel is het zo dat per groep mensen waarvan de foto genomen wordt, ook maar één foto wordt afgegeven/verstuurd. Uiteraard bent u zelf de baas. Wanneer u wilt dat alle klanten twee of drie foto’s moeten ontvangen, dan is dat uw keuze.

Fotoservice door heel Nederland

Onze fotoservice is gespecialiseerd voor het fotograferen van de gasten in de Snowglobe (of andere attracties), maar is ook voor meerdere scenario’s inzetbaar. Voor al uw attracties of evenement waar u een fotoservice voor nodig heeft, kunt u ons huren. Wij hebben genoeg personeel beschikbaar om ervoor te zorgen dat zelfs op korte termijn vaak nog een team van fotografen beschikbaar is. De fotoservice werkt alleen op een locatie en voor opdrachten waar deze vanaf een vaste positie gefotografeerd wordt waarna de personen op de foto de afgedrukte foto’s kunnen afhalen of deze ontvangen mogen via internet.