Snowglobe huren all inclusive

Boek nu het zorgeloze Snowglobe pakket!

Service

Wij kunnen u adviseren en informeren over de mogelijkheden, prijzen en eventuele extra opties. Neem gerust contact met ons op!

Verhuur

Wij verhuren gepatenteerde JBL Snowglobes® van verschillende formaten. Huren kan per dag of voor langere periodes.

Op- en afbouw

Ons ervaren personeel zorgt voor de op- en afbouw van uw Snowglobe.

Transport

Wij voeren zelf het transport uit voor uw Snowglobe door het hele land, waardoor wij precies kunnen aankomen wanneer u dat wilt.

Begeleiding

De begeleiding wordt door ons ervaren, flexibel en klantvriendelijke personeel uitgevoerd.

Decoratiepakket

Wij hebben allerlei attributen die u kunt plaatsen in uw Snowglobe om de echte kerstsfeer tot leven te brengen.


Begeleiding

De voornaamste functie van onze begeleiders is ervoor te zorgen dat de mensen veilig in en uit de Snowglobe treden. Indien gewenst kunnen de begeleiders ook ingezet worden voor extra taken, zolang zij hun voornaamste taak kunnen blijven uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het innen van entreegeld of het dragen van door u aangeleverde kleding.

Transport

Het transport van onze Snowglobes voeren wij gewoon zelf uit. De begeleiders zijn ook de mensen die de snowglobe naar u bezorgen. Doordat wij dit zelf uitvoeren kunnen wij met u afspraken hoe laat wij aankomen en hoe laat wij weer vertrekken. Ook kunnen wij u op deze manier verzekeren dat de Snowglobe geen schade zal oplopen tijden transport waardoor wij altijd kunnen leveren.

Op- en Afbouw

Het opzetten en afbreken van de Snowglobe doen wordt uitgevoerd door ons eigen personeel zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Het opzetten en afbreken van de Snowglobe duurt doorgaans twee uur. Ons personeel heeft dit al tientallen keren gedaan of geoefend zodat de Snowglobe veilig en volgens de regelementen van het TÜV Nederland wordt opgebouwd.